مشخصات مقاله عنوان: تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر وارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی نوع ارائه: مقاله نویسنده: چاوشي فهيمه*,فروزمند مسيح اله,كشتكاران علي نقي *دانشکده کشاورزي، دانشگاه ياسوج عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن علوم دامي ايران زمان: 1391, دوره 5 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: سيلاژ گياه كامل جو، ارزش غذايي، كيفيت تخمير، افزودني باكتريايي مقالات نشریه ای مرتبط: تاثیر نهادهای حقوق مالکیت و نهادهای قراردادی بر رشد اقتصادی با تاکید بر ایرانسیاست اجتماعی، توسعه اجتماعی و نهادهای غیر رسمیطراحی و تبیین مدل شناخت، سنجش و مدیریت فرهنگ سازمانی مورد مطالعه: یکی از نهادهای انقلاب اسلامی مقالات همایشی مرتبط: مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایران در سیلوهای آزمایشگاهیبررسی اثر مختلف فشار بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرتتاثیر جایگزینی سطوح مختلف گیاه کامل تریتیکاله با یونجه بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی مخلوط سیلاژ آن هابررسی اثر مرحله بلوغ گیاه ذرت بر ارزش غذایی و معیارهای تخمیر سیلاژ علوفه کامل ذرت ایرانیتغییرات ارزش غذایی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا در طول 10 ماه ذخیره سازی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 48 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی