مشخصات مقاله عنوان: ارزش گوشت شتر از نظر طب سنتی نوع ارائه: مقاله نویسنده: حسامي سيدماجد*,دوازده امامي سعيد *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي اصفهان عنوان همایش: همايش ملي توسعه پرورش شتر ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه گنبد كاووس، سازمان جهاددانشگاهي استان گلستان زمان: 1393, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: گرمي، سردي، گوشت شتر، غذاي ارگانيک مقالات نشریه ای مرتبط: گزارش یک مورد درمان نازایی اولیه با فاکتور لوله ای توسط لاپاراسکوپیاثر لاپاراسکوپی بر روی سیستم قلبی عروقی و تنفسی بیماران در بیهوشی عمومیگزارش یک مورد حاملگی خارج رحمی بینابینی و درمان آن با لاپاراسکوپینقش لاپاراسکوپی در تشخیص سل پریتوان مقالات همایشی مرتبط: گوشت شترگوشت شتر گوشت آیندهافزایش تولیدات ارگانیک شیر و گوشت با توسعه پرورش شتر در شمال استان گلستانکیفیت گوشت و محصولات پروتئینی تهیه شده از گوشت شترمقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 362 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی