نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزش گوشت شتر از نظر طب سنتی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسامي سيدماجد*,دوازده امامي سعيد
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي اصفهان
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه پرورش شتر ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس، سازمان جهاددانشگاهي استان گلستان
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گرمي، سردي، گوشت شتر، غذاي ارگانيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 362   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی