نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

کیفیت گوشت و محصولات پروتئینی تهیه شده از گوشت شتر

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: کرامندلي طيبه*,محبي نيا عزيزه,كرامت لو مرضيه
 
 *دانشگاه گنبد کاووس
 
عنوان همایش: همايش ملي توسعه پرورش شتر ايران
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه گنبد كاووس، سازمان جهاددانشگاهي استان گلستان
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گوشت شتر، محصولات پروتئيني شتر
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 138   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی