برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تغییرات ارزش غذایی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا در طول 10 ماه ذخیره سازی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اسديان اكبر*,مشرف شهاب الدين,آخوندي علي,گلمحمدي حيدرعلي,آجيل چي پژمان,زاهدي فر مجتبي,كيان زاد محمدرضا
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي، استان اصفهان
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تغييرات ارزش غذايي، سيلاژ ذرت، نشاسته، قابليت هضم، پساب
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 46   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی