برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: طيبي شيما*,تيموري يانسري اسداله,چاشني دل يداله,شريفي معصومه
 
 *دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي، ساري، ساري، مازندران
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: كاه برنج، قابليت هضم، تجزيه پذيري الياف نامحلول در شوينده خنثي، تجزيه پذيري ماده خشك
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 91   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی