برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعيين ارزش غذايي جلبك سبز با استفاده از روش كيسه هاي نايلوني

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: كردستانچي وحيد*,تقي زاده اكبر,زنبوري علي,شهزاد حجت,مساعدي علي
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد مراغه
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: جلبك سبز، گوسفند قزل، كيسه هاي نايلوني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 139   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی