برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر قارچ Phanerochaete chrysosporium در بهبود ارزش غذايي خاك اره توسكا با FT-IR

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بيات مهناز*,ميرزائي آقجه قشلاق فرزاد,شرري معراج,سيف داواتي جمال,روحاني مهدي,اسدي اسداله
 
 *دانشگاه محقق اردبيلي
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تجزيه بيولوژيكي، خاك اره، قارچ P. chrysosporium، توسكا
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 81   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی