برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر تخمیر و هضم پذیری کاه گندم در شرایط آزمایشگاهی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خليفه محمدجواد*,محمدآبادي طاهره,چاجي مرتضي,سالاري سميه,ميرزاده خليل
 
 *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: بنتونيت سديم، كاه گندم، توليد گاز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 65   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی