برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثرات اندازه ذرات علوفه يونجه بر مصرف خوراك، قابليت هضم، اسيديته كشمبه، توليد و تركيبات شير در جيره هاي اسيدوژنيك در تغذيه گاوهاي شيرده هلشتاين در اواسط شيردهي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: كيهاني علي*,قرباني غلامرضا,خوروش محمد,نصراصفهاني عصمت,دولت خواه بهاره,قاسمي ابراهيم
 
 *دانشگاه صنعتي اصفهان
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: طول ذرات علوفه يونجه، ماده خشك مصرفي، قابليت هضم، pH، توليد و تركيبات شير
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 104   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی