برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر افزودنی های مختلف سیلویی بر غلظت ترکیبات فنلی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خسروي فاطمه*,فتحي نسري محمدحسن,فرهنگ فر همايون,مدرسي سيدجلال
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه بيرجند
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: تفاله دانه انار، تجزيه پذيري شكمبه اي، تركيبات فنلي، تانن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 58   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی