برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر مصرف پروتیین های غیر قابل تجزیه در شکمبه بر ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره پرواری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خشگوا چنگيز*,زماني فرشاد,وطن خواه محمود
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهرکرد
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پروتيين عبوري، انرژي جيره، اسيدهاي چرب، لاشه بره پرواري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 76   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی