برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر استفاده از ختن و ملاس بر ارزش تغذیه ای و قابلیت هضم سیلاژ تفاله چغندر قند

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صيدالي دولت آباد سعيد,قرباني غلامرضا,خوروش محمد,هدايتي پور احمد*,محمدزاده وحيد
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه صنعتي اصفهان
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: سيلاژ تفاله چغندر، پيت عمل آوري شده نيشكر، ملاس، قابليت هضم، تركيبات شيميايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 181   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی