برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم سه گونه مرتعی جو کوهی، آگروپایرون و شبدر برسیم با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: توكلي معصومه*,علي احمد علوقطبي,رسولي بهروز
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد رشت
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: توليد گاز، in situ، تجزيه پذيري، علوفه مرتعي، قابليت هضم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 107   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی