مشخصات مقاله عنوان: بررسی استفاده از دانه انار بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری نوع ارائه: مقاله نویسنده: احمدي صنوبري ايمان*,احمدي صنوبري اميد,طهماسبي عبدالمنصور,وكيلي رضا,رضايي حميدرضا,زنگنه علي *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد کاشمر عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن علوم دامي ايران زمان: 1391, دوره 5 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: دانه انار، گاو شيري، شير، پروتيين، جيره غذايي مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي وضعيت مديريت پرورش گاو شيري در استان هاي خراسانتاثير تغذيه با جيره حاوي تفاله دانه انار بر مصرف خوراک، عملکرد و متابوليت هاي سرم خون بزهاي آميخته خراسان جنوبيتاثير نمره شرايط بدني بر توليد و ترکيب شير در گاوهاي شيري آميختهاثر مقادير مختلف پروتئين و نسبت هاي مختلف ذرت سيلو شده و علوفه يونجه بر توليد شير و نيتروژن دفعي گاوهاي شيري هلشتاينشناخت انار مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر منابع مختلف بافری بر عملکرد و قابلیت هضم گاوهای شیری اوایل دوره شیردهیارتباط بین سطح پروتیین قابل متابولیسم جیره و تولید شیر غیر خطی استاثرات کاهش پروتیین جیره غذایی روی تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین پرتولید در تنش گرماییکاهش سطح پروتیین عبوری بر تولید شیر، خوراک مصرفی، نمره وضعیت بدنی، تغییرات وزن و فعالیت جویدن و نشخوار گاوهای شیری هلشتاین در اوایل دوره شیردهیآداپتاسیون متابولیکی گاوهای شیری پرتولید در شرایط تنش گرمایی بازدید یکساله 115 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی