مشخصات مقاله عنوان: بررسی استفاده از دانه انار بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری نوع ارائه: مقاله نویسنده: احمدي صنوبري ايمان*,احمدي صنوبري اميد,طهماسبي عبدالمنصور,وكيلي رضا,رضايي حميدرضا,زنگنه علي *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد کاشمر عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن علوم دامي ايران زمان: 1391, دوره 5 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: دانه انار، گاو شيري، شير، پروتيين، جيره غذايي مقالات نشریه ای مرتبط: مدیریت دانش، الزامات و چالش ها مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر منابع مختلف بافری بر عملکرد و قابلیت هضم گاوهای شیری اوایل دوره شیردهیارتباط بین سطح پروتیین قابل متابولیسم جیره و تولید شیر غیر خطی استاثرات کاهش پروتیین جیره غذایی روی تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین پرتولید در تنش گرماییبررسی مقایسه ای تغذیه از طریق شیر مادر و شیشه شیر درمیزان پوسیدگی دندان شیریکاهش سطح پروتیین عبوری بر تولید شیر، خوراک مصرفی، نمره وضعیت بدنی، تغییرات وزن و فعالیت جویدن و نشخوار گاوهای شیری هلشتاین در اوایل دوره شیردهی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 115 آخرین های بلاگ نگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی