برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر مرحله رشد بر صفات زارعی، ترکیبات شیمیایی، ارزش غذایی وارزش انرژی زایی اسپرس در چین سوم

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نجف نژاد بهروز,طباطبايي سيدمحمدمهدي,رضائي علي,احمدي احمد,قبادي نواب
 
 
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسپرس، صفات زراعي، تركيبات شيميايي، ارزش غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 38   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی