برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر فصل شيردهي بر درصد چربي، درصد پروتئين، اسيديته و دانسيته شير گاو هلشتاين

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسيني كينكي سيدسهام,آذرفر آرش,مسعودي عباس*,دميري حجت,مسعودي آيت اله
 
 *دانشگاه لرستان
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: شير، درصد چربي، درصد پروتئين، گاو هلشتاين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 186   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی