برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات اندازه ذرات يونجه روي ويژگي هاي فيزيكي مواد خوراكي و جويدن اوليه روي توزيع اندازه ذرات مواد خوراكي در گوسفند زل

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: گلچين گله دوني سبحان*,تيموري يانسري اسداله,صمدي واسکسي حسين,تقوي کرگان حبيب,خلوتي ليلا
 
 *واحد علوم و تحقيقات تهران
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اندازه ذرات، فيستولاي شكمبه اي، ويژگي هاي فيزيكي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 62   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی