برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي تاثير ملاس و اوره روي ارزش غذايي سيلاژ علوفه ني در مراحل مختلف رشد

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: چاشني دل ي.*,مويدپور م.,يوسف الهي م.,شجاعيان ك.
 
 *گروه علوم دامي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي، ساري
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: علوفه ني، سيلاژ، ملاس، اوره، تجزيه پذيري، گوارش پذيري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 84   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی