برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر افزودن طعم دهنده وانیل به جیره ی آغازین بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ابراهيمي محسن*,دهقان بنادكي مهدي,گنج خانلو مهدي,فخاري داريوش
 
 *گروه علوم دامي، پرديس کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه تهران
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: طعم دهنده، جيره آغازين، از شيرگيري، گوساله هاي هلشتاين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 129   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی