برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلویی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: غلامي حسين*,آرو شورش,تقي زاده اكبر,عزيزي فرهاد
 
 *موسسه تحقيقات علوم دامي کشور، کرج، کد پستي: 1483-31585
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: علوفه هيبريدهاي ذرت سيلويي، اسيد چرب زنجير كوتاه، تكنيك توليد گاز، قابليت هضم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 38   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی