مشخصات مقاله عنوان: بررسی تاثیر منابع مختلف بافری بر عملکرد و قابلیت هضم گاوهای شیری اوایل دوره شیردهی نوع ارائه: مقاله نویسنده: مودي دانيال*,ناصريان عباسعلي,كريمي ناصر,صديقي مهدي *گاوداري دانشکده کشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران نوع همایش: انجمن هاي علمي حامی: انجمن علوم دامي ايران زمان: 1391, دوره 5 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: بافر، گاو شيري، توليد شير، چربي شير، قابليت هضم مقالات نشریه ای مرتبط: اثر آنزيم تجزيه کننده فيبر بر توليد و ترکيب شير، هضم مواد مغذي و pH شکمبه در گاوهاي هلشتاين طي اوايل دوره شيردهيتاثير نمره شرايط بدني بر توليد و ترکيب شير در گاوهاي شيري آميختهتاثير فرايند دانه جو روي خصوصيات هضم، تخمير شکمبه اي و انرژي قابل هضم جيره در گاوهاي شيريبررسي وضعيت مديريت پرورش گاو شيري در استان هاي خراساناثر مقادير مختلف پروتئين و نسبت هاي مختلف ذرت سيلو شده و علوفه يونجه بر توليد شير و نيتروژن دفعي گاوهاي شيري هلشتاين مقالات همایشی مرتبط: بررسی استفاده از دانه انار بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیریمنحنی شیردهی و کاربرد آن در اصلاح نژاد گاوهای شیریآداپتاسیون متابولیکی گاوهای شیری پرتولید در شرایط تنش گرماییکاهش سطح پروتیین عبوری بر تولید شیر، خوراک مصرفی، نمره وضعیت بدنی، تغییرات وزن و فعالیت جویدن و نشخوار گاوهای شیری هلشتاین در اوایل دوره شیردهیتاثیر استفاده از پوسته پسته و مکمل پلی اتیلن گلایکول (PEG) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، تولید و ترکیبات شیر، متابولیت های چربی خون و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیری سانن بازدید یکساله 100 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی