برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير سطوح مختلف الياف بالقوه قابل هضم و پروتيين خام جيره اي روي كاوهاي شير ده هلشتاين

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محتشمي بهرام*,ميرزايي الموتي حميدرضا,امانلو حميد
 
 *دانشگاه زنجان
 
عنوان همایش: همايش علوم دامي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم دامي ايران
زمان:  1391دوره 5
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: الياف بالقوه قابل هضم، مقدار پروتيين، بازده نيتروژن، توليد شير، گاوهاي هلشتاين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 74   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی