برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اهميت غذايي گوشت بلدرچين از منظر قرآن کريم

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: قرباني محمدرضا,خليلي ساماني سولماز*,جمالي محمدرضا
 
 *گروه علوم دامي، دانشکده علوم دامي و صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي رهيافت هاي علوم كشاورزي در پرتو قرآن
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

خداوند در قران کريم نعمت استفاده از گوشت و فرآورده هاي دامي را به بشر ارزاني داشته است. با دقت در آيات مشخص مي گردد که انسان به صورت موجودي با قابليت گوشت خواري آفريده شده و استفاده از گوشت نه تنها در تغذيه و سلامت جسم بلکه در سلامت روان آدمي نيز نقش به سزايي دارد و اگر انسان به طور دائمي از مصرف گوشت امتناع ورزد، ممکن است وي از حالت تعادل رواني بيرون رود و دچار جنون شود.

 
کلید واژه: قران، بلدرچين، گوشت، غذاي بهشتيان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 184   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی