نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر ضد باکتریایی عصاره آبی و عصاره اتانولی گل خیارک (گل روغنی) بر باکتری های بیماریزای منتقله از غذا

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محمدزاده مقدم مرتضي*,توكلي پور حميد,شريعتي فر نبي,نجار عبدالصالح,حاجي زاده مژگان
 
 *آزمايشگاه مواد غذايي، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکي گناباد، گناباد، ايران
 
عنوان همایش: كنگره بين المللي طب مكمل و جايگزين
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اثر ضد باكتري، گل خيارك، عصاره آبي، عصاره اتانولي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 971   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی