مشخصات مقاله عنوان: اثر ضد باکتریایی عصاره آبی و عصاره اتانولی گل خیارک (گل روغنی) بر باکتری های بیماریزای منتقله از غذا نوع ارائه: مقاله نویسنده: محمدزاده مقدم مرتضي*,توكلي پور حميد,شريعتي فر نبي,نجار عبدالصالح,حاجي زاده مژگان *آزمايشگاه مواد غذايي، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکي گناباد، گناباد، ايران عنوان همایش: كنگره بين المللي طب مكمل و جايگزين نوع همایش: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي حامی: دانشگاه علوم پزشكي مشهد زمان: 1394, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: اثر ضد باكتري، گل خيارك، عصاره آبي، عصاره اتانولي مقالات نشریه ای مرتبط: بررسی تاثیر زاویه تراش دیواره های محوری دندان بر میزان گیر روکشهای کامل تاجیبررسی ارتباط بین علایم دو چشمی و اختلالات نقطه نزدیک تقارب و تقارب پرشی در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدانشیوع ضعف تقارب در جمعیت دانشجویی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایرانبررسی تست های تشخیص نارسایی تقارب در مبتلایان مراجعه کننده به مرکز چشم پزشکی الزهرا (س) زاهدان سال 1386اندازه گیری زاویه تقارب دندانهای تراش خورده برای روکشهای کامل تک کراون مقالات همایشی مرتبط: اثرات ضد باکتریایی عصاره گل محمدیبررسی اثر ضد سرفه عصاره آبی گیاه گل محمدی بر خوکچه هندیتاثیر عصاره اتانولی ژل رویال بر روی باکتری بیماریزای ویبریوکلرا جدا شده از ماهی زینتیحیطه علوم پایه: تاثیر عصاره اتانولی گل ختمی خبازی بر کاهش آسیب مزمن انقباضی عصب سیاتیکبررسی آزمایشگاهی اثر دمنوش خیارک بر پیشگیری و انحلال سنگ کلیه نوعی کلسیم اگزالات ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 971 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی