برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير مكمل ياري اسيدهاي چرب امگا 3 بر سطح لپتين و وضعيت اشتها در افراد چاق: کار آزمايي باليني تصادفي و دو سويه کور

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: پياهو لاله*,خواجه بيشك ياسر,رحيمي عليرضا,مبصري مجيد
 
 *گروه تغذيه و بيوشيمي، کميته تحقيقات دانشجويي، دانشکده تغذيه، دانشگاه علوم پزشکي تبريز، تبريز، ايران
 
عنوان همایش: كنگره بين المللي طب مكمل و جايگزين
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی: دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيدهاي چرب امگا3، چاقي، لپتين
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 65   pdf-file
 


moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی