برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت و نیترات موجود در گوشت و فراورده های گوشتی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: قدسي ميترا*,طباطبايي صالح
 
 *آزمايشگاه ميکروبيولوژي، گروه صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

اگر جه نيتريتها و نيتراتها از سالها قبل در مواد غذايي به کار برده مي شوند، ولي مکانيسم عملکرد آنها تا قرن نوزدهم نامشخص بود. از سال 1900 که مشخص شد نيترات توسط باکتريها به نيتريت تبديل مي شوند، استفاده از نيتريت رونق گرفت. امروزه از نيتريتها و نيتراتها براي نگهداري گوشت و ...

 
کلید واژه: نيتريت، نيترات، نيتروزآمين، سرطانزايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 86   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی