برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: قدسي ميترا*,تهموزي سعيد,طباطبايي صالح
 
 *آزمايشگاه ميکروبيولوژي، گروه صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

ليستريا مونوسيتوژنز عامل بيماري ليستريوز است که يک بيماري باکتريايي مشترک بين انسان و دام محسوب مي شود. توانايي رشد ليستريا در شرايط خشکي و سرما باعث افزايش بقا و تکثير آن حتي در مواد غذايي نگهداري شده در يخچال مي شود. با توجه به اينکه راه اصلي انتقال اين ...

 
کلید واژه: ليستريامونوسيتوژنز، ليستريوز، گوشت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 66   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی