برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

آلودگي شير به کادميوم و سرب

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: عزيزيان ميترا*,فياضي جمال
 
 *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

مطالعات متعدد در مناطق مختلف نشان داده است که ميزان سرب و کادميوم در برخي موادغذايي بيشتر از حد مجاز ميباشد. لذا تعيين ميزان باقيمانده هاي فلزات و ساير آلاينده هاي محيطي در موادغذايي مختلف و بدست آوردن اطلاعات کافي از وضعيت آلودگي در جهت بکارگيري ...

 
کلید واژه: شير، آلودگي، سرب، کادميوم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 89   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی