برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثيرات PET (پلي اتيلن ترفتالات) بر ايمني مواد غذايي و سلامت انسان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محمدي مهشيد*
 
 *دانشگاه شيراز، دانشکده کشاورزي، بخش علوم و صنايع غذايي
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

بطري هاي پلاستيکي ساخته شده از پلي اتيلن ترفتالات در حال حاضر به مقدار زيادي به عنوان ظروف جهت توليد نوشابه، آب معدني آب ميوه مورد استفاده قرار مي گيرد. مواد شيميايي مختلفي خواسته يا نا خواسته به منابع غذايي افزوده مي شود که ممکن است اثرات منفي بر سلامتي ...

 
کلید واژه: مهاجرت، سلامت، غذا، PET
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 107   pdf-file
 


moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی