برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي مقاومت ارقام مختلف گوجه فرنگي به بيماري پژمردگي باکتريايي گوجه فرنگي (Ralstonia solanacearum)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بگه پورامرايي مهدي,ميرزايي حسين,تقوي سيدمحسن,خالدي نيما,نريماني سوما
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

عوامل متعددي مانند آفات، بيماري هاي قارچي، باکتريايي و ويروسي، رقابت با علف هاي هرز و شرايط آب و هوايي و خاکي نامساعد سبب کاهش بازدهي در توليد ارقام مختلف گوجه فرنگي مي شوند (Anonymous, 2004). يکي از عوامل محدود کننده توليد گوجه فرنگي در دنيا بيماري پژمردگي باکتريايي گوجه فرنگي ...

 
کلید واژه: پژمردگي باکتريايي، ارقام مقاوم، گوجه فرنگي، Ralstonia solanacearum
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 160   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی