برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

نقش آلاینده ها در سلامت مواد غذایی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: قبادپور مريم*,فرخيان فروزان
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

سلامت انسان در گرو محيط زيستي سالم است. بشر در طي ساليان اخير با مصرف بيش از حد سموم و کودهاي شيميايي براي توليد محصول بيشتر به محيط زيست آسيب رسانده و همچنين موجب کاهش کيفيت موادغذايي گرديده است. اين آلاينده ها منجر به بيماري هاي ...

 
کلید واژه: آلاينده، محيط زيست، توسعه پايدار، چالش، کشاورزي، مواد غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 98   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی