برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي فعاليت آنتي اكسيداني آب زرشك بي دانه بر مهار توليد راديكال هاي آزاد و مهار شكست DNA

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اسدي نوشين سادات,حيدري محمدمهدي,خاتمي مهري
 
 
 
عنوان همایش: كنگره بين المللي طب مكمل و جايگزين
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فعاليت آنتي اكسيداني، آب زرشك، راديكال هاي آزاد، شكست DNA، واكنش فنتون
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 85   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی