برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر دمای پخت بر ویژگی های مغناطیسی و ساختاری نانوذرات فریت اسپینلی سرب (PbFe2O4)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شريفي زينب*,موسوي قهفرخي سيدابراهيم,زرگرشوشتري مرتضي
 
 *گروه فيزيک، دانشکده علوم، دانشگاه شهيد چمران، اهواز، ايران
 
عنوان همایش: کنفرانس ملي فيزيک نانو و فرامواد از شبيه سازي تا صنعت
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه فسا
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فريت اسپينلي سرب، سل _ ژل، ويژگي هاي ساختاري و مغناطيسي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 51   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی