برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی کاربردهای آنتی باکتریال در صنایع غذایی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صادقي احسان,شيخي ليلا
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

در قرن اخير همه شرکت هاي مواد غذايي درصدد راهي براي توليد مواد غذايي با کيفيت بالا و داراي ايمني هستند. با وجود پيشرفت هاي فراوان در صنعت غذا به منظور افزايش ايمني مواد غذايي و عمر انبارماني محصولات، هم چنان بيماري و فساد ميکروبي ناشي از غذا و ترکيبات نامطلوب حاصل از اکسيداسيون چربي ها در حال افزايش اند و بنابراين ...

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 157   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی