برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی مقادیر متفاوت کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد 5 رقم برنج در شرایط خوزستان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: گيلاني عبدالعلي*,موسوي فضل سيدمحمدهادي,جلالي سامي
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

اين پژوهش با هدف تعيين نقش کود فسفره بر توليد برنج، به صورت کرت هاي يک بارخرد شده، بلوک هاي کامل تصادفي، دو عامل (کود فسفره و رقم) در سه تکرار به مدت سه سال اجرا گرديد. 5 رقم (عنبوري قرمز 1، 2 و چمپاي 6، 16 و دانيال) و چهار ...

 
کلید واژه: برنج، رقم، فسفر، کود، عملکرد
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 37   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی