برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل های شهرستان شوشتر در بهار 1392

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: افشاري كسري*,صفوي نگار,صفوي نازنين
 
 *گروه تغذيه، دانشکده علوم پزشکي شوشتر، دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

عسل ماده شيرين طبيعي توليد شده توسط زنبورهاي عسل از شهد گل ها يا ترشحات بخش هاي زنده گياهان است. خواص فيزيکوشيميايي عسل هاي هر منطقه بسته به نوع گل و گياه موجود در آن منطقه متفاوت مي باشد، لذا شناخت درصد مواد تشکيل دهنده آن مهم است. عسل به عنوان يک ...

 
کلید واژه: عسل، خواص فيزيکوشيميايي، تقلبات، امنيت غذايي، شهرستان شوشتر
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 108   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی