برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی میزان زیرالنون در روغن ذرت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: صادقي احسان,اسدي فاطمه,شعباني مريم*
 
 *معاونت غذا ودارو، دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

سابقه و هدف : زيرالنون (ZEA) به عنوان مايکو استروژن در غذاهاي انساني و دامي يافت مي شود. خاصيت استروژنيک آن اساسا وابسته به ميزان بيوترنسفور ماسيون آن مي باشد. در اين مطالعه ميزان زيرالنون در روغن ذرت مورد بررسي قرار گرفت. ...

 
کلید واژه: زيرالنون، روغن خوراکي، کروماتوگرافي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 57   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی