برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی روغن هسته انار

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ذاكري طاهره,رضايي كرامت اله
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

با توجه به توان توليد انار در داخل کشور که 801707 تن در سال مي باشد، سالانه در کشور مقادير زيادي انار توليد مي گردد که در صنايع مختلفي نظير آبميوه استفاده مي شود. هسته هاي انار پسماند به دست آمده از کارخانه عصاره گيري انار هستند که عملا دور ريخته مي شوند. در حالي که اين دانه ها داراي ...

 
کلید واژه: هسته انار، استخراج روغن، ترکيب اسيدهاي چرب
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 187   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی