برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ميزان اسيدهاي چرب اشباع و ترانس در فراوده هاي مختلف لبني توليد شده در استان مازندران

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جعفري راد سيما*,بابايي زين العابدين
 
 *مرکز تحقيقات تغذيه و بيماري هاي متابوليک، دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

در تعريف ايمني غذا، وجود بعضي از عوامل بيولوژيکي، فيزيکي و شيميايي در غذا، مي توانند خطر زا بوده و تهديدي براي سلامتي باشند. اسيدهاي چرب ترانس و اشباع از جمله مواد بيوشيميايي بوده که مي توانند در بروز بيماري هاي قلبي و عروقي نقش داشته باشند. براي بررسي ميزان اين ترکيبات در محصولات لبني، ...

 
کلید واژه: اسيدهاي چرب ترانس، اسيدهاي چرب اشباع، فراورده هاي لبني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 111   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی