برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بهينه سازي استخراج ترکيبات آنتي اکسيداني از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سبك بار سميه*,سمواتي وحيد,زندمقدم احمد
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی: دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 

در اين پژوهش بهينه کردن عصاره گيري از پوست بادمجان به کمک امواج فراصوت در توان هاي ( 40، 20 60 وات) و دماهاي (30، 40، 50 درجه سانتي گراد) و زمان هاي (5، 10 و 15 دقيقه) انجام شد و از حلال اتانول با نسبت حلال به ماده خشک (10، 15 و 20) استفاده گرديد. استفاده از امواج فراصوت موجب بالا ...

 
کلید واژه: آنتي اکسيدان هاي طبيعي، پوست بادمجان، عصاره گيري، امواج فراصوت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 100   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی