برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از پرتودهی بوسیله اشعه گاما

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حسيني پور سيده بهناز*,سلطاني نبي پور جمشيد,بنوشي ايوب
 
 *دانشکده فيزيک، واحد تهران مرکز
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

در اين پروژه تمرکز ما بر افزايش زمان ماندگاري محصولات کشاورزي، بهويژه سيبزميني، با استفاده از پرتو گاماست. به اين منظور مقداري سيبزميني تهيه گرديد و توسط دستگاه گاما سل در معرضپرتو گاما قرار داده شد و سپس در دماي اتاق به مدت شش ماه نگهداري و مورد آزمايش قرار گرفت. براي جلوگيري از جوانه زدن و تغيير در ...

 
کلید واژه: پرتودهي، اشعه گاما، افزايش زمان ماندگاري، مواد غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 326   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی