برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

نقش کودهای زیستی در کشاورزی پایدار و سلامت غذایی محصولات

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جليليان اشكان*,غزنوي شيوا
 
 *دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين اهواز
 
عنوان همایش: همايش ملي آلاينده هاي كشاورزي و سلامت غذايي، چالش ها و راهكارهاي شيوه هاي نوين در حذف آلاينده ها
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  دانشگاه رامين خوزستان
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 

بر اساس بررسي هاي انجام شده، در سطح جهاني، مجموع مقدار ازتي که از طريق تثبيت بيولوژيک به خاک افزوده مي شود حدود 175 ميليون تن در سال برآورد شده است. طي چند دهه اخير به علت افزايش جمعيت و تقاضاي روزافزون براي مواد غذايي، مصرف کودهاي شيميايي به منظور افزايش مقدار ...

 
کلید واژه: کودهاي زيستي، کودهاي شيميايي، سلامت غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 102   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی