نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر اگزوپلی ساکاریدها در بهبود کیفیت مواد غذایی پروبیوتیک

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فروغيان ستاره*
 
 *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي مشهد، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي مشهد
 
عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي
زمان:  1391دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اگزوپلي ساكاريد، ميكروارگانيسم، بهبود كيفيت، پروبيوتيك
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 50   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی