مشخصات مقاله عنوان: تاثیر اگزوپلی ساکاریدها در بهبود کیفیت مواد غذایی پروبیوتیک نوع ارائه: مقاله نویسنده: فروغيان ستاره* *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي مشهد، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي مشهد عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند نوع همایش: دانشگاه آزاد اسلامي حامی: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي زمان: 1391, دوره 2 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد. کلید واژه: اگزوپلي ساكاريد، ميكروارگانيسم، بهبود كيفيت، پروبيوتيك مقالات نشریه ای مرتبط: ندارد مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر افزودن اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی بر ماستمقایسه میزان تولید اگزوپلی ساکارید از سویه های لاکتوباسیل تولیدشده از محصولات محلی ماست، کشک، دوغ، پنیر، ترخینه و دوغ ترخینهتکنولوژی تولید عوامل پروبیوتیک گیاهیاثر پروبیوتیک ها بر ترمیم زخم پوستیبررسی خصوصیات عملکردی باکتری های اسیدلاکتیک بالقوه پروبیوتیک جداشده از محصولات لبنی سنتی اراک ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 50 آخرین های بلاگ نگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی