برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي آثار تركيبات عصاره دانه انگور به عنوان نگهدارنده طبيعي و غذاي فراسودمند

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مصباحي غلامرضا*
 
 *شيراز، دانشکده کشاورزي، دانشگاه شيراز، بخش علوم و صنايع غذايي
 
عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي
زمان:  1391دوره 2
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: عصاره دانه انگور، نگهدارنده طبيعي، غذاي سلامت بخش، ضد سرطان، تركيبات پلي فنل
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 96   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی