نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

فاکتورهای غذایی بعنوان تنظیم کننده های اپی ژنتیکی در درمان و پیشگیری از سرطان

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: زارع مريم*
 
 *گروه زيست شناسي، دانشکده علوم پايه، دانشگاه پيام نور، تهران، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ارتقاء سلامت دهان و دندان خانواده
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشكي سمنان
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: فاکتورهاي تغذيه اي، اپي ژنتيک، سرطان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 112   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی