مشخصات مقاله عنوان: فاکتورهای غذایی بعنوان تنظیم کننده های اپی ژنتیکی در درمان و پیشگیری از سرطان نوع ارائه: مقاله نویسنده: زارع مريم* *گروه زيست شناسي، دانشکده علوم پايه، دانشگاه پيام نور، تهران، ايران عنوان همایش: همايش ملي ارتقاء سلامت دهان و دندان خانواده نوع همایش: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي حامی: دانشگاه علوم پزشكي سمنان زمان: 1395, دوره 1 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: فاکتورهاي تغذيه اي، اپي ژنتيک، سرطان مقالات نشریه ای مرتبط: شمارش کلونی های باکتریایی در دو کفه ای Anodonta cygnea در تالاب انزلی (منطقه سلکه) در دو فصل پاییز و بهار (1384-1383)بررسی توانایی صدف Dreissena polymorpha در کاهش غلظت نیترات و فسفات فاضلاب شهری (سیستم باز)اثر ضدباکتریایی عصاره ها و هیدرولیز آنزیمی Anodonta cygnea و Dreissena polymorphaماهیان تالاب انزلی مقالات همایشی مرتبط: نقش تغذیه در پیشگیری و درمان سرطان پستان از دیدگاه اپی ژنتیکاپی ژنتیک در ناباروریتنظیمات اپی ژنتیکی سلول های بنیادیتحریک سلول های بنیادی، تنظیم اپی ژنتیک و شکل گیری گامتتاثیر ورزش در پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به سرطان ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 112 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی