برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي تاثير فرايندهاي خشک کردن و سرخ کردن سبزيجات بر ميزان نيتريت و نيترات

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: غايب زاده مهدي*,صادقي احسان,عزيزي اسماعيل,سير سمانه,ديهيم محمد
 
 *فيروزكوه، مركز بهداشت فيروزكو، دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي
 
عنوان همایش: همايش ملي ارتقاء سلامت دهان و دندان خانواده
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشكي سمنان
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: سرخ كردن، خشک كردن، نيترات، نيتريت، سبزي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 98   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی