مشخصات مقاله عنوان: بررسی محیط های کشت در رشد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس در محصولات شیری نوع ارائه: مقاله نویسنده: فروغيان ستاره* *مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي مشهد، مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي مشهد عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند نوع همایش: دانشگاه آزاد اسلامي حامی: دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي زمان: 1391, دوره 2 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد. کلید واژه: پروبيوتيك، لاكتوباسيلوس، محيط كشت مقالات نشریه ای مرتبط: خرد مینوی، دانش عینی و رشدیافتگی شخصیت علمی محقق به عنوان مبانی نوآوری آموزشی و تربیتیبررسی آموزش روش شناسی پژوهش در روان شناسی و علوم تربیتی در ایراناندرزهای مینوی خرد و تاثیر آن بر شاهنامه فردوسیکاستی های معرفت شناسی و روش شناسی در مقالات پژوهشی روان شناسی در ایران مقالات همایشی مرتبط: ارزیابی محیط های کشت مختلف در رشد و شمارش باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در محصولات شیریجداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس در محصولات لبنی استان فارسجداسازی و شناسایی بیوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس از فلور ماست های سنتی منطقه آذربایجانبررسی خشک کردن cfu پودر حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبررسی خصوصیات عملکردی باکتری های اسیدلاکتیک بالقوه پروبیوتیک جداشده از محصولات لبنی سنتی اراک ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 336 آخرین های بلاگ نگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی