نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

مقایسه میزان تولید اگزوپلی ساکارید از سویه های لاکتوباسیل تولیدشده از محصولات محلی ماست، کشک، دوغ، پنیر، ترخینه و دوغ ترخینه

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خدابخش مريم*,تاج آبادي ابراهيمي مريم,شريفان انوشه,حسيني ابراهيم,هاشمي مريم,بهرامي هدي
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات، دانشکده علوم و مهندسي صنايع غذايي، تهران، خيابان توانير، عباسپور، پلاک 15، واحد 5
 
عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي
زمان:  1391دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اگزوپلي ساكاريد، باكتري هاي اسيد لاكتيك، محصولات لبني سنتي ايران، پروبيوتيك، پري بيوتيك
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 63   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی