برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزیابی میزان رشد و بقای اشرشیاکلای در طی تولید و نگهداری پنیر پروسس و پنیر پروبیوتیکی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فروتن زري*
 
 *
 
عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي
زمان:  1391دوره 2
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پنير پروبيوتيك، پنير پروسس، اشرشياكولاي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 119   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی