برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزيابي تاثير سويه هاي پروبيوتيك لاكتوباسيلي بر مقادير انرژي قابل سوخت و ساز ظاهري پسماند رستوران در جوجه هاي گوشتي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: چراغي سراي صادق*,حسين خاني علي,جان محمدي حسين,زارع پيمان,دقيق كيا حسين
 
 *دانشگاه تبريز، تبريز، خيابان عباسي، خيابان توانير شمالي، کوي آزادگان، پلاک 26
 
عنوان همایش: همايش ملي پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
نوع همایش:  دانشگاه آزاد اسلامي
حامی:  دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مركزي
زمان:  1391دوره 2
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پسماند رستوران، فرآوري ميكروبي، انرژي قابل سوخت و ساز، لاكتوباسيلوس، جوجه گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 82   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی